Asiakasrekisteri- ja rekisteriseloste

Sirpan Bussimatkojen asiakastiedot tallennetaan asiakas- ja markkinointirekisteriimme henkilötietolainsäädännön puitteissa. Tiedot säilytetään järjestelmässämme ja henkilötietoja käytetään asiakkaan informoimiseksi varattuun matkaan liittyvissä asioissa sekä markkinoinnissa. Yhteistyökumppaneillemme (laiva-, hotellit, bussiyhtiöt) luovutetaan vain kunkin tahon tarvitsemat tiedot. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, muutoin kuin edellä sanotussa tarkoituksessa ja Suomen lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.
Asiakas- ja markkinointirekisteriämme käytetään SIrpan Bussimatkojen markkinointitoimenpiteisiin ja -tutkimuksiin.

1. Rekisterinpitäjä

Sirpan Bussimatkat
Somerotie 11
36220 Kangasala
Y-tunnus: 1118679-5

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään viiden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

Sirpan Bussimatkojen asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakkaan informoiminen varattuun matkaan liittyvissä asioissa, markkinointiviestien lähettäminen ja varausten väärinkäytön estäminen.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matkapuhelinnumero
  • Ostohistoria

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kirjataan asiakassuhteen perusteella tai siihen liitytään tilaamalla sähköinen uutiskirje.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina.

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramainontaa ja muuta markkinointia varten ilmoittamalla asiasta kirjallisesti myynti@sirpanbussimatkat.fi.

11. Kolmannen osapuolen mainokset

Käytämme evästeitä käyttäjäryhmien keräämisessä ja mainosten näyttämisessä käyttäjän aiempien sivustokäyntien perusteella.